17.mai helg! 🇳🇴

Så var den berømte 17. Mai her. Den dagen hvor man spiser pølser, is og kaker dagen lang. Champagne frokost er også populært, dog det har jeg aldri selv vært på. Hvordan vil denne helga bli? Borte fra junior på selveste 17.mai og hvordan vil det være å unngå mat og godisfellene denne dagen?

Lørdag 16.mai gikk med til å sove lenge, og sykle inn i byen og shoppe litt bygaver og se seg litt rundt etter lunch. Lommeboka gikk nesten varm! ☺️ Så var det middag og sykle tilbake til Moan. Ingen trening denne dagen, da jeg rett og slett var sliten. Men fysisk aktivitet ble det da, i og med at jeg syklet til og fra alt. Så noen km sykkel ble det i alle fall. Var innom butikken for å kjøpe litt melon og jordbær, og ble stående å titte på potetgull rekka….det var deilig å kunne stå der å se på og på ingen måte ha lyst på det! I stede kjøpte jeg meg en kesam dip, og kutta opp gullerøtter og agurk for å kose meg med denne kvelden. I tillegg hadde jeg lyst på noe søtt så jeg spiste litt jordbær! Deilig! Det som overrasket meg litt var at jeg ble i overkant mett, da jeg hadde spist kveldsmat ikke lenge før på kvelden. Så det ble faktisk litt for mye, så det meste fikk stå til senere en dag. At det skjer noe med kroppen er helt klart!! For to uker siden hadde det ikke vært noe problem å spise alt dette og enda litt til! Jordbær var også søtt nok i smak til at det lille søtsuget ble fort borte!

Hipp hipp hurra! Gratulere med dagen alle sammen! 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Klar for trening 😊

17.mai lunch 😋

17.mai lunch 😋

Dagen startet med hodepine, ute snødde det og jeg hadde nok en del hjemlengsel! Så tenkte jeg, jeg har kun meg selv å tenke på i dag. Ikke noe stress jeg må til, ingen klær som må fikses, unger som skal ordnes eller noe. Så da tok jeg rett og slett å la meg igjen og lå jammen til kl 10! Herlig!!

En rolig formiddag «hjemme» med frokost og 17.mai feiring på tv var helt perfekt! Stæsja meg litt opp i litt finere klær og ordna meg før det ble lunch oppe på sentret. Vi fikk jammen meg riktig 17.mai lunch, koldtbord stod på menyen! Nam nam nam! Så var det jo også kake, nøttebunn med vaniljekrem og bær. Måtte smake på den, bare et lite stykke. Ble veldig søtt, selv om den var diabetiker vennelig. Måtte ha kaffe til den ja! Etter litt avslapping i stjernerommet, heiv jeg meg på en treningsøkt. Ca 25 min på tredemølle og 35 min med ulike styrkeøvelser.👏👍 Det er så deilig å endelig synes det er godt å ta en økt selv om det er tungt!

Hadde litt dårlig samvittighet for at jeg hadde spist litt kake så jeg pusha meg selv litt ekstra. Ved middagstid ble det ikke noe bedre, skinkesteik til middag, nydelig godt! Og så var det hjemmelaget is til dessert!! En bit is ble det jo også da, med bær oppe på! Nydelig godt! Men følelsen etter på var ikke fult så god….kjente jeg fikk dårlig samvittighet og jeg burde sikkert ikke ha det. Det er tross alt 17.mai bare en gang i året. Men følelsen var der alikevel….etter middag ble det så vi tok en tur i bassenget, hvor vi trente litt, moderat aktivitet ca 30 minutter og slappet av i bassenget og boblebadet i 30 min etter det.

Aktivitetsnivået har absolutt vært bra denne dagen, men litt dårlig samvittighet har jeg alikevel for desserene jeg har spist i dag. Det er ingen god følelse å ha, og må nok jobbe litt med meg selv her. Det hjelper jo ikke å ha dårlig samvittighet, spist er spist, jeg vet jo det. Og det er jo lov å kose seg litt ekstra en gang i blant. Jeg blir bare mer og mer bevisst hvor mye tanker jeg har rundt min egen spising, og det er både godt og veldig skremmende. Mange ganger kjennes det som om hode jobber overtid med å analysere spisevanene jeg har. Og jeg tror nok ikke spisingen egentlig bare handler om mat, det ligger nok mye mer følelser og ubearbeidede hendelser i bånn som jeg må ta tak i. Det er nok ikke gjort over natta, så to be continued…..

Nå starter straks en ny uke, nye treningsmuligheter og mer lærdom å ta med seg står for tur!

Takk for at nettopp DU leste bloggen min! ❤️

Del gjerne videre med venner og bekjente 😊👍