Våren nærmer seg

Noen ganger....

Noen ganger….

Hei og hopp som tiden flyr! Allerede er vi i midten av april og jeg har vært alt for dårlig til å oppdatere her. Skjerpings!

Ny åreter har vært preget av veldig mye jobb, som igjen har ført til lite tid til trening og planlegging. Jeg kapitulerte på en måte litt i starten av februar. Måltidsplanleggingen min på ukesbasis kom helt bort og det ble mer dag til dag opplegg. I tillegg har det så og si ikke vært noe trening, har ikke hatt overskudd til trening. Så var det det der med at man får overskudd av å trene….ja helt riktig det, men dørstokk mila ble for lang. Jobb, huskjøp og en del andre ting på privaten har slått meg litt ut. Ingen god følelse og kjenne at man ikke har kontroll på alt, spesielt når man i tillegg er litt kontroll freak! Jeg liker å planlegge og ha forutsigbarhet, og når man plutselig ikke har noe forutsigbarhet på noen arenaer, ja så da baller det litt på seg.

Startet også opp i ny jobb 1 april, så nå kombinerer jeg to jobber til over sommern så det er nok å gjøre på jobbfronten. Jeg har kjøpt meg hus, noe som det ble litt styr med men nå er alt ok 😊👍 Med tanke på hvor hektisk det har vært siden nyåret har jeg måtte velge bort koret for en periode for å kunne fokusere mere på den fritiden jeg har. Nå har jeg vært på reisefot i 1 1/2 uke, kom hjem i går, og det nærmer seg Røros opphold igjen. Etter Røros oppholdet blir det flytting til huset mitt! Det gledes stort!

Mange baller i lufta og lite struktur og planlegging har gjort at jeg ikke har hatt særlig lyst til å gå på vekta….skumle greier den vekta asså. Men måtte tilslutt sjekke hvordan jeg lå ann. Overraskelsen var stor da vekta hadde stått stille! Jippi! Tror nok at det betyr at grunn rutinene i forhold til mat og måltider er blitt innarbeidet slik at jeg ikke har trengt å tenke like mye på det. Det i seg selv kjennes som en seier! Måltidsrytmen går veldig av seg selv, og det kjennes bra. Nå skal jeg fokusere mer på aktivitet og trening frem mot Røros oppholdet i midten av mai! Formen skal skjerpes og kroppen formes!

Sliter fremdeles mye med knesmerter og MR undersøkelsen var ikke som jeg håpet på, men med litt smertestillende er det bare å fortsette treninga! Gleder meg enormt til å starte på sykkelsesongen, og nå er det straks klart for det her i Røyrvik! Sykling er det beste i forhold til knea mine og så er jeg jo også veldig glad i å sykle så det er jo supert! 😊

Vinteren har vært tung siden januar i alle fall, og har snakket en del med min trekløver gjeng fra Røros og det virker som det har vært det for oss alle. Godt å kjenne at man har noen å støtte seg til når ting blir tungt. Trekløveren min, dere er GULL VERDT!!

Har merket utrolig godt hvor mye jeg har brukt mat til å håndtere følelser, eller rettere sagt hvor mye jeg har brukt mat for å slippe å håndtere følelsene mine. Har nok skrevet en del om det tidligere også, og det er utrolig viktig å bli bevisst på akkurat dette. Når ting skjer i livet som er utfordrende eller anderledes kan det være vanskelig å håndtere følelsene rundt det, og da har jeg brukt mat som distraksjon. Føler jeg har fått ganske bra kontroll på dette nå og tørr å kjenne mere på følelsene mine. Utfordringen er at det er vanskelig å sette hodet på «pause» så blir litt utslitt inni mellom av det. Som sagt liker jeg å ha kontroll og planlegge omtrent alt, så når det da er ting eller noen som uroer på noe vis så går hodet litt på overtid. «Katastrofe» tankene har lett for å komme. Men dette har også blitt bedre synes jeg. Ting tar tid og det er greit.

Jeg er god nok akkurat som jeg er! 💗

Jeg er god nok akkurat som jeg er! 💗

Nok en uke er gått, og fokuset kommer seg! Ned 3 kg nå, super fornøyd med det! I tillegg er det endelig sykkelføre her, så til uka blir det ut å sykle noen økter. Sykkelklæra er funnet frem og passer! La oss være ærlige…man ser ikke veldig hot ut i sykkelklær når man er plus-size, i alle fall ikke jeg, men who cares? Det er behagelig å ha på og gjør sin nytte! Nye sykkelsko har det blitt, så nå skal sykkelen på service før Røros oppholdet! Litt skummelt når man nesten ikke har bremser😉

Jeg skynter meg sakte, det går opp og ned inni mellom men det er en del av livet! Tror det er viktig å huske på at vi skal leve også, ikke bare telle kalorier og treningstimer. Det viktigste er at man finner en balanse sånn at man har det bra med seg selv. Tro på deg selv, vær snill med deg selv, gi deg selv ros for de gode tingene du får til og ikke minst vær glad i deg selv for den DU er! Vet det er lettere sagt enn gjort inni mellom, men tror det er viktig at man har det fokuset inni mellom i stede for å fokusere kun på det man vil endre ved seg selv. Om man bare er fokusert på de negative tingene vil man fort bli en negativ person å være rundt og det påvirker jo de rundt oss, familie og venner. Det er selvfølgelig lov å ha dårlig dager inni mellom, men positivitet gir også mer energi enn negativitet. Så velg å fokuser på de positive tingene da kommer vi lengre! 😊👍

Ønsker dere alle der ute en flott ny uke, og håper våren er kommet for å bli😊 Husk å ta vare på hverandre og sett pris på hverandre! Livet er for kort til ikke å ha det bra!